Enfärgade kappor från Arvidssons Textil

Söker du snygga enfärgade kappor till hemmet eller kontoret? Arvidsson Textil har riktigt fina enfärgade kappor i en mängd olika färger från knallig cerise och aqua (turkos) till diskreta gråa och beigea toner. Kapporna i kollektionen Spektra har en snygg struktur som ger en lyxig men samtidigt hemtrevlig känsla. De passar fint i alla rum och funkar bra med alla stilar. Kapporna är av 100% polyester vilket innebär att de är både slitstarka och färgsäkra. Gardiner behöver sällan tvättas men om det ändå skulle behövas så gör du det enkelt själv i 40 grader.

Upphängning

Spektra finns, förutom i en mängd olika färger, även med olika upphängning. Du kan få dessa enfärgade kappor både med öljetter och veckband. Öljetterna glider lätt på gardinstången och du kan enkelt skapa snygga vågor av kapporna. Med veckbandet kan du skapa snygga rynkor, men det finns också en kanal bakom veckbandet och du kan därför få en fin och slätt kappa om du hellre vill ha det. Öljettkapporna är 55 cm höga medan kapporna med rynkband är 45 cm höga. När du beställer kappan så mät först fönstret och ta det måttet gånger 1,3 till 1,5 för att få bra rynkor eller vågor på kappan. Beställer du med öljetter är det snarare 1,5 du behöver för att vågorna ska bli snygga.

Var hittar jag kapporna?

Enfärgade kappor som Spektra kan du bland annat köpa hos rosahuset.com. Där hittar du även en mängd andra sköna kappor, både enfärgade och mönstrade. Dessutom hittar du massor av gardinlängder och panelgardiner, både från Arvidssons textil och flera andra kända märken. De har också ett stort utbud av tyger och sybehör. Kanske ska du sy hela din kappa själv? Passa annars på att köpa matchande tråd när du beställer kappor och eventuellt nål till symaskinen då de levereras ofållade i sidorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *