Mönstrade kappor från Arvidssons textil

 

En gardinkappa kan förvandla ett fönster som är tråkigt och intetsägande till en hemtrevlig och iögonfallande inredningsdetalj. Kappor skapar rymd och gör plats runt fönstret, samtidigt som du får en snygg avslutning på fönstret. Här kommer några tips på fina mönstrade kappor från Arvidssons textil. Alla kapporna finns att köpa på till exempel rosahuset.com. Och där hittar du dessutom en mängd andra fina kappor, både från Arvidssons textil och andra kända kvalitetsmärken.

Viola

Viola är en helt underbar och bedårande gardinkappa i 100 procent bomull som finns i lila, blå och grå. Kapporna har sköna färger som skapar harmoni, och är samtidigt lätta att kombinera med andra färger eller mer neutrala textilier. Du köper den på metervara, så den passar alla storlekar på fönster. På grund av detta levereras den dock ofållad i sidorna. Kappan har ett veckband, och bakom veckbandet finns även en kanal, vilket gör den flexibel för olika upphängningar.

Krusbär

Kappan med mönstret Krusbär ger ett fräscht och friskt uttryck med sin vita botten och gröna härliga mönster, föreställande krusbärsgrenar med stora mogna och runda krusbär på. En riktig favorit bland Arvidssons textils mönstrade kappor. Den är perfekt att placera i köksfönstret, eller varför inte på uterummet för att understryka sommarens härlighet. Även denna är i 100 procent bomull och har ett veckband med kanal bakom, och den levereras som metervara med ofållade sidor.

Kvitter

Kvitter har samma upphängning och fiber som de ovan nämnda kapporna och är ännu en av Arvidssons textils sköna naturskildringar. Mönstret består av söta fåglar friska gröna blad i en komposition som är lätt att vila ögonen på. Varför inte hänga dessa underbara mönstrade kappor i sommarstugan, eller kanske i husvagnen. Oavsett var du hänger dem så kommer du garanterat få uppskattande kommentarer från nära och kära. Kanske vill de till och med veta var du har fått tag på dessa läckra kappor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *