Pannlampor för den fria människan

Om du är det minsta som jag gillar du att ha händerna fria. Headset till mobilen, ryggsäck istället för väska och pannlampor istället för ficklampor. Det är helt enkelt en fråga om frihet.

Finns det ett ord för att inte vilja ha saker i händerna? Jag blir själv störd av att inte kunna ha dem helt fria, och till och med handskar kan kännas som att de är i vägen. Därför kan hösten och vintern bli något av ett gissel, då det allt som oftast behövs ficklampa för att kunna ta de efterlängtade kvällspromenaderna.

Pannlampor för ökad frihet

Som tur är finns det en bra lösning för att slippa ha händerna upptagna. Pannlampor löser de där problemen på ett galant sätt. Med ett resårband runt huvudet och en stark LED-belysning som följer din blick i det du gör är detta alldeles lysande (kul skämt va?). Alltifrån fix med bilen till den stillsamma vandringen till utedasset vid sommarstugan – allt är löst med pannlampor på huvudena.

Hur gör du?

Det må låta lite överdrivet missionerande att sjunga pannlampor lov på detta vis, men vad ska man göra? Själv har jag upptäckt att det är perfekt att kombinera en pannlampa med cykelns belysning, för den som är ute på kvällen med sin MTB. Bra kontroll att kunna se åt sidan även när cykelns belysning är rakt fram. Så jag kan alltså varmt rekommendera pannlampa på huvudet. Har jag redan sagt det? Ja, ok jag tjatar och går på tomgång nu. Därför avslutas denna artikel med ett enkelt tips: pannlampa är bra grejer.
Pannlampor för den fria människan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *