Tyg istället för päls och skinn

 

Ingen har väl missat trenden med djurmönster och päls i inredningen. I inredningsbutikerna fyller vackra djurfällar upp både på golv och stolar. Och vad är ett uterum utan värmande fårskinn att sitta på? Men djurfällar kan vara ganska dyra, och inte alla tycker heller om känslan av att använda päls från djur. Ett tips är då att fuska lite. Det finns mängder av snygga fuskskinn och fuskpäls som kan ersätta den äkta varan. Här tipsar vi om några som du enkelt kan beställa hem från rosahuset.com.

Snyggaste fuskfårpälsen

Man kan kanske tro att äkta fårpäls är svårt att imitera, men det finns faktiskt riktigt bra alternativ. Fuskfårpälsen Bror är av 100 procent acryl, men ger en känsla av fin och lockig fårpäls. Den finns i flera olika naturliga färger som vit, brun, grå och svart. Det är ett tyg som kan användas till allt från fuskfällar som hängs på stolar till sköna kuddar att lägga i soffan.

Fuskpälsen som syns

Till skillnad från Bror så är hobbypälsen Bobby betydligt mer olik äkta päls. Men detta är inte heller avsikten. Bobby finns i en mängd olika knalliga färger som lime och cerise, men även i lite mer diskreta färger som vit och gråa toner. Det är ett tyg med lång lugg som har en skön glans. Det kan användas till såväl detaljer i inredning som en mängd olika hobbyprojekt. Varför inte sy en cool rattmuff eller ett mjukt sadelöverdrag till cykeln.

Vinny

Vinny har ett snyggt lite slitet uttryck och är ett mjukt konstskinn som kan användas till det mesta i hemmet. Det passar till allt från sittpuffar, fåtöljer och soffor och ser mycket naturligt ut. Det finns i flera olika bruna nyanser. Perfekt för dig som vill åt ett naturligt uttryck, eller för dig som inreder i westernstil. Det är definitivt billigare än äkta alternativ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *