Tyg som dekoration

Tyg är inte bara bra för att laga kläder, sy kläder eller sy gardiner – det är utmärkt även för att snygga till ditt hem eller någon annan plats där du vill skapa trivsel. Var kreativ och skapa en svävande eterisk borg av slöjor och tyger.

Tyg för att få bort konturer

Genom att hänga upp vackra mönstrade textilier på väggarna skapar du en trivsam svävande värld av tyg. Sy och forma dem så att de passar in estestiskt i ditt hem, och förgyller det så att dina gäster trivs. Kanske har du varit hemma hos någon och sett liknande förut? Och om vi kan ha textilier på borden i form av dukar och i fönstren i form av gardiner, ja då borde väl kunna ha dem på väggarna också. Till skillnad från tapeter kan ju dessa bytas ut efter tycke och smak, enkelt och snabbt.

Vågar du ta ut svängarna?

Hur kreativ kan du vara med tyg i ditt hem? Ta inspiration av afrikansk inredning, med färger och olika tyger. Gå in till Rosa Huset exempelvis. Där finns det ett bra utbud när det gäller tyg, och kanske kan tyget i sig utgöra den inspiration du behöver för att komma loss och komma igång med ditt nya kreativa hem. Men vilka färger ska du välja? Ja, det beror lite på vilken stämning du vill skapa. Ljust, vilsamt, energiskt? Förslagsvis googlar du lite på vad olika färger står för, och vilka stämningar dessa kan skapa. Sedan beställer du det som behövs och sätter igång. Ta gärna någon inredningsduktig vän till din hjälp.

Tyg som dekoration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *