Inred kreativt med tyger

Tyger kan användas till mer än att bara sy gardiner eller kläder av. Ett kreativt och kul sätt att skapa ett unikt hem är att faktiskt använda dem till att inreda med. Låt den mjuka känslan av luftighet inspirera och sudda ut vardagens kantighet.

Du har säkert sytt gardiner, kuddar, sofföverdrag av tyger, och kanske har du klätt möblerna med det också. Dessa är alla praktiska tillvägagångssätt, men vad sägs om att piffa upp ditt hem med hjälp av fantasin? Välj vackra och färgsprakande textilier som blir dekorationer i sig.

Tyger på hotellvis

På vissa hotell används tyg på här sättet. De hänger på väggarna istället för tavlor och förgyller väggarna med en nästan mystisk elegans. När belysningen dämpas och en svag vind blåser in genom ett öppet fönster, eller från air condition eller en fläkt, ja då blir det mysigt. Några tända ljus och en god bok på det, och du har skapat ett perfekt recept på mys.

Påverka akustiken

Har du problem med att din minimalistiska inredning gör att det ekar i rummen? Med tyger på väggarna får du en dämpande effekt samtidigt som du ger rummet en skön mystik och vackert estetisk inramning. Imponera på dina gäster med långa svepande mönster.

Dela av rum med textilier

Textilier kan användas även för att dela av ett stort rum. Skapa en skir känsla av ett formlöst rum, där den angränsande ytan endast kan anas. Rosahuset har tyger av alla del slag, och rekommendationen är att du går in och tittar runt i deras imponerande sortiment.
Tyger, ett inredningstips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *